Filemaker ontwikkeling

Wij zijn uw partner voor software oplossingen en ontwikkeling op maat met de krachtige en gebruiksvriendelijke databasesoftware Filemaker. Meer dan 20 jaar ervaring en een trouw klantenbestand hebben ons geleerd dat het belangrijk is om te luisteren naar de wensen van onze klanten. Uw noden vertalen we naar een mooie maatwerkoplossing vanuit het programma Filemaker. Ontwikkeling gebeurt cross-platform (Windows/Mac) en volledig conform de huisstijl van uw organisatie.

Elke oplossing is uniek, maar verschillende modules komen steeds terug. Denk aan facturatie, uuropvolging, planning, klantenopvolging, bestellingen, agenda, enz. U kiest een startpakket van waaruit wij verder ontwikkelen. U kunt op ons rekenen voor de ontwikkeling van nieuwe tools voor uw bedrijf alsook voor alle aanpassingen aan bestaande Filemaker databases. Ga meteen aan de slag met uw ERP-pakket!

Uw Filemaker applicatie maken we eveneens voor iPhone, iPod touch of iPad, zodat u steeds uw gegevens bij de hand hebt. Ontdek hier de voordelen van Filemaker Go.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We maken graag tijd voor u!

Filemaker ontwikkeling