Cloud server

Maak kennis met Cloud server, één van onze krachtige cloud oplossingen. Met Cloud solutions integreren we uw IT-infrastructuur volledig en veilig in de cloud. Dankzij onze Cloud server bieden we u een continue toegang tot uw gegevens. Zo kunt u nog sneller, comfortabeler en vooral goedkoper werken.

Hoezo Cloud server? Deze server bevindt zich in een ‘wolk’ van resources, de ClearMedia cloud. Extra opslagcapaciteit of netwerkbandbreedte is snel te regelen vanuit de cloud. U hoeft niet te investeren in hardware of software, maar geniet wel van een hoogtechnologische en redundante infrastructuur in de beste Belgische datacenters. U maakt de keuze: Cloud server in eigen beheer of beheer door SCS Computers & ClearMedia. En de prijs? U betaalt een vast maandelijks bedrag per gebruiker voor 1 server met een gereserveerde serverkracht en opslagcapaciteit. Alle licenties zoals Microsoft Office, antivirus,… zijn optioneel.

Liever de volledige kmo in de cloud? Betaal een vast maandelijks bedrag per gebruiker en geniet van ongelimiteerde serverkracht, opslagcapaciteit en aantal servers. De licenties voor Microsoft Office, antivirus en Hosted exchange mailbox zijn inbegrepen.

Ons eigen team van specialisten staat 24/7 in voor het beheer van de cloud en waarborgt een maximale performantie en beschikbaarheid. Zo kunnen uw eigen IT-medewerkers ingezet worden op andere belangrijke taken en uw core business optimaal ondersteunen.

Meer weten? Neem snel contact met ons op voor een afspraak.

Cloud server