Nieuws

SCS Computers maakt vanaf heden deel uit van CMC uit Dessel. Door de overname kunnen we een nog grotere expertise aanbieden, alsook een ruimer aanbod en een nog krachtigere klantenservice. Samen met CMC gaan we volledig voor een unieke synergie door de sterktes van onze beide bedrijven te combineren...

Een 2-tal jaar geleden besloten we om – met meer dan 20 jaar ervaring op de teller in IT-services voor particulieren en bedrijven – ons exclusief toe te leggen op de B2B-markt. Met een doorgedreven specialisatie in tailormade IT-oplossingen, softwareontwikkeling vanuit het programma FileMaker, en end-to-end Cloud-toepassingen.

CMC te Dessel is gespecialiseerd in totaaloplossingen op gebied van telecom, gsm & smartphones, IT en computers. Met vaste diensten zoals telefoonlijnen, internetabonnementen, gsm-abonnementen, en hardware zoals smartphones, tablets, computers, laptops, telefooncentrales enz. CMC is ook al jaren erkend Proximus Partner voor B2B. "Telecom evolueert meer en meer naar IT", meldt zaakvoerder Tom Dillen van CMC. "SCS zit sinds het begin op de trein van het Cloud-verhaal en heeft ondertussen een cruciale ervaring en geschiedenis opgebouwd. Die kennis halen we nu mee in huis bij CMC." Door de samenwerking met CMC is het verhaal voor SCS compleet. We kunnen nu quasi alles ondersteunen van A tot Z; het volledige pakket aan telecom, IT, hardware, Cloud en ERP-systemen. Daar plukt u als klant alleen maar de vruchten van.

Wat verandert er?

Voor u als klant zal er weinig veranderen. U kunt nog steeds bij SCS Computers terecht voor service, bestellingen en interventies. Enkel zal onze vestiging verhuizen naar Dessel. Onze medewerkers blijven aan boord, alsook onze zaakvoerder Patrick Dubois. Wij vervoegen het 11- koppige team van CMC en zullen u voortaan verder helpen vanuit de winkel en het kantoor aan de Turnhoutsebaan. De naam SCS Computers zal blijven bestaan.

Uw IT altijd en overal beschikbaar voor een vaste prijs per gebruiker. Dat wil toch elke KMO? Daarom is er vanaf nu ‘Proximus KMO in de Cloud’. Uw vertrouwde IT-omgeving, de nieuwste applicaties en onbeperkte opslag vanop elk toestel met internetverbinding. Dit alles veilig ondergebracht in het datacenter van Proximus. Let your worries float away…

Proximus KMO in de Cloud: flexibel, op maat en up-to-date

IT zonder zorgen? Het kan. Dankzij ‘Proximus KMO in de Cloud’. Met deze cloudoplossing veegt u in 1 klap al uw IT-zorgen van de baan. Gedaan met verouderde IT-infrastructuur, dure investeringen in hard- en software en onderhoudskosten die uit de pan swingen. Met ‘Proximus KMO in de Cloud’ laat u het beheer en onderhoud van uw IT (met bijkomende frustraties) over aan specialisten. Zodat u zich kan richten op uw kerntaken.

 • Vast bedrag per gebruiker per maand
 • Uw huidige IT-omgeving blijft behouden
 • Toegang tot alle applicaties en gegevens…
 • …vanop elk toestel met internetverbinding
 • Microsoft Office en applicaties steeds up-to-date
 • Uw gegevens opgeslagen in beveiligde datacenters van Proximus
 • Onbeperkte opslag en back-up
 • Voeg werknemers toe of verwijder eenvoudig en wanneer u wil
 • Volledig beheer door vertrouwde IT-partner SCS Solutions
 • Uw toepassingen met ‘KMO in de Cloud’

  Met ‘Proximus KMO in de Cloud’ beschikt elke gebruiker over een persoonlijk desktopprofiel. Inloggen vanop laptop, desktop, tablet of smartphone: het maakt niet uit. U krijgt steeds uw eigen desktop met toegang tot uw gegevens en toepassingen. En met de laatste versie van Microsoft Office (Word, Excel en PowerPoint) hoeft u nooit terug te schakelen naar een lagere versnelling. Verder inbegrepen: Mail, Antivirus en onbeperkte opslagruimte. Office 365, ten slotte, is optioneel. Overtuigd van Proximus KMO in de Cloud? Meer weten over onze IT-oplossingen? Contacteer dan snel de IT-experts van SCS Computers!

  Filemaker in twee woorden? Gebruiksvriendelijke databasesoftware. Maar Filemaker reikt verder dan dat. Het is een cross-platform oplossing op maat van kleine en grote bedrijven. Volledig afgestemd op de huisstijl van uw organisatie, ook mobiel. En met het Filemaker 13 certificaat op zak heeft SCS Computers de beste expertise in huis!

  Wat is Filemaker?

  Met Filemaker beheert u uw taken efficiënt, snel en houdt u het overzicht. Het Filemaker Platform is een open pakket ontwikkeld door uw Filemaker consultant. Elke Filemaker oplossing wordt dus speciaal ontworpen voor uw organisatie. Facturatie, projectbeheer, planning, agenda, klanten- en uuropvolging… You name it! Laat complexe, lange implementaties achterwege. Filemaker is eenvoudig te integreren in bestaande bedrijfssystemen en werkt op iPad, iPhone, Windows-pc, Mac en het web. Van een cross-platform op maat gesproken!

  Filemaker 13 certificaat voor SCS Computers

  SCS Computers is vanaf heden Filemaker 13 certified! Het officiële getuigschrift werd onlangs behaald door meerdere werknemers binnen het bedrijf. Hét bewijs dat de succesvolle softwareontwikkelaar essentiële kennis en ervaring heeft vergaard om Filemaker oplossingen te ontwikkelen. SCS Computers behoudt zo zijn voorsprong op andere ontwikkelaars en hoopt nog beter aan uw IT-noden en -wensen te voldoen.

  SCS Computers: uw Filemaker-consultant

  Op zoek naar softwareoplossingen en -ontwikkeling op maat? Ga voor Filemaker en wij doen de rest. Ons aanbod:

 • Filemaker Ontwikkeling: u kiest een startpakket waaruit wij verder ontwikkelen
 • Filemaker Hosting: u vraagt, wij draaien! Met hosting op maat. Snel, veilig en dagelijkse back-ups
 • Filemaker Go: overal toegang tot uw bedrijfsinformatie (iPhone, iPod touch of iPad)
 • Filemaker Webshop: plaats producten online, overzichtelijk en in enkele seconden
 • Neem zeker ook een kijkje bij onze referenties.
  Meer weten over Filemaker voor uw organisatie? Neem nu contact met ons op of maak een afspraak. SCS Computers is uw partner in IT Solutions!

  Houston… We have a launch! Op 29 juli is het zover: de langverwachte lancering van Windows 10. Het besturingssysteem van Microsoft gaat nu al de geschiedenisboeken in als één van de grootste softwareleverprojecten ooit. Windows 10 zal bovendien te verkrijgen zijn als gratis update, ook als u nog geen Windows hebt.

  Windows 10 vanaf 29 juli in de ‘digitale’ rekken

  Na de sprong komt de lancering. Tijdens de bekendmaking van het laatste nieuwe Windows-besturingssysteem in september vorig jaar verraste Microsoft vriend en vijand. De opvolger van Windows 8 zal een sprongetje maken van 8 naar 10. Nu 29 juli als officiële releasedate is voorgesteld, kan het echte aftellen beginnen. Hoe Windows 10 er voor u zal uitzien, verschilt van het type apparaat waarop u het nieuwe besturingssysteem installeert. Op pc of laptop komt dit neer op een meer klassieke Windows-ervaring met de terugkeer naar de gekende bureaubladweergave van vroeger. Voor andere toestellen zoals tablets behoort een aanraakscherm tot de mogelijkheden.

  Windows 10 gratis voor iedereen

  Softwaregigant Microsoft ziet het groot. Want Windows 10 zal een jaar lang gratis beschikbaar zijn voor iedereen. U hoort het goed. Gratis voor iedereen. Niet enkel voor de huidige gebruikers van Windows 7 of 8.1, maar ook voor wie nog geen Windows heeft. Deze strategie past in het vooropgestelde plan om binnen 3 jaar de kaap van 1 miljard gebruikers te overschrijden.

  Hoe Windows 10 reserveren?

  Vanaf 29 juli krijgen 190 landen – België inclusief – een jaar lang de kans Windows 10 als gratis upgrade binnen te halen. Gebruikers van Windows 7 of 8.1 zitten op de eerste rij. Via een nieuw icoontje in de taakbalk kunnen ze alvast hun exemplaar reserveren. Nieuwe gebruikers moeten zich inschrijven voor het Windows Insider-programma. Na het installeren van Windows 10 Preview krijgen ook zij automatisch de gratis upgrade. Meer weten over Windows 10 en de laatste nieuwtjes in het IT-landschap? Op zoek naar krachtige databasesoftware, hosting of advies? Contacteer SCS Computers, uw partner in IT Solutions!

  Filemaker 14 is de nieuwste telg in de familie ‘gebruiksvriendelijke databasesoftware’. Deze cross-platform oplossing staat voor een complete en flexibele ervaring op iPad, iPhone, Windows, Mac en het web. Exact wat uw KMO nodig heeft!

  Filemaker 14 Platform

  Filemaker staat zijn mannetje tussen dure en (te) grote processystemen. Eenvoud, meer controle en software op maat van kleine en grote bedrijven. Zo verspilt u geen tijd bij het opzetten van databases en het zoeken van bedrijfsgegevens, maar krijgt uw organisatie een nieuwe dimensie. In de nieuwste versie, de Filemaker 14, ontdekt u tal van nieuwe functionaliteiten. Voor een complete ervaring in een open pakket.

  Van een volledig nieuw startpaneel tot het herontwerp van de werkbalk. Een greep uit de recentste features van Filemaker 14:

 • Alles in één oogopslag met nieuw startpaneel: al uw Filemaker oplossingen overzichtelijk in 1 startpaneel voor eenzelfde ervaring in Windows, Mac, iPhone, iPad of browser
 • Go mobile: beheer en deel bedrijfsgegevens efficiënt op uw mobiele tablet
 • Modern ontwerp: gebruiksvriendelijke oplossingen die het werken vereenvoudigen zoals een persoonlijke knoppenbalk, knoppictogrammen en kleurselectie
 • Optimale iOS-ervaring: beheer zelf uiterlijk en werking van uw oplossingen op iPad en iPhone
 • Blijf verbonden: automatisch verbinden als verbinding verloren gaat en een verbeterde beveiliging
 • Meer automatiseren in minder tijd: maak, wijzig en bekijk scripts en berekeningen in de nieuwe Scriptwerkruimte
 • Filemaker Go

  Met de Filemaker Go maakt u altijd en overal verbinding. Deze mobiele applicatie voor iPhone, iPod touch en iPad opent de deur tot uw bedrijfsgegevens, waar u ook bent. Bekijk, bewerk en deel informatie met uw team. Werk efficiënt en handel snel. Zo hebt u altijd dat ene streepje voor op de concurrentie!

  Overtuigd van Filemaker 14? Neem nu contact met ons op of maak een afspraak. SCS Computers: uw partner in IT Solutions!

  U kunt bij ons ook terecht voor uw vertrouwde hardware en supplies, van computers tot printers en alle toebehoren. Onze webshop vullen we regelmatig aan met nieuwe, kwaliteitsvolle producten.

  In de kijker: inktpromoties

  SCS Computers levert kwaliteitsvolle inkt van de bekende merken aan heel lage prijzen. Bestellen doet u via onze webshop, via info@scs.be of telefonisch op 014 / 67 87 59. Afhalen kan op het adres Hoge Mauw 901 te 2370 Arendonk. Aarzel niet om ons te contacteren voor een eventuele levering. Bekijk hier onze inktpromoties.

  Wist u dat SCS Computers al meer dan 20 jaar ontwikkelaar en leverancier is van Filemaker applicaties voor zelfstandigen, kleine en middelgrote bedrijven in Arendonk en daarbuiten? Een bewijs dat Filemaker echt werkt!

  Dankzij deze krachtige en gebruiksvriendelijke databasesoftware bent u snel vertrokken met facturatie, opvolging en projectbeheer. We werken met een open pakket, dus zonder sleutels en verplichte onderhoudscontracten. Niets dan voordelen voor u en u kunt meteen aan de slag. Met Filemaker Go wijzigt en bekijkt u bovendien alle gegevens via uw iPhone, iPod touch of iPad. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

  Bekijk onze referenties en vraag onze prijzen.

  Na de verhuis naar een nieuw bedrijfspand steken we nu ook onze website in een modern kleedje.

  Vanop het Industrieterrein Hoge Mauw in Arendonk focussen wij op IT voor bedrijven, voor zelfstandigen en kmo’s in Arendonk, de Antwerpse Kempen en ver daarbuiten.

  Of u nu kiest voor onze Cloud solutions, softwareontwikkeling met Filemaker of het plaatsen van een bestelling van supplies in onze webshop… op onze sublieme service kunt u rekenen, al meer dan 20 jaar. Neem een kijkje op onze vernieuwde website en laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen.

  Bedankt voor het vertrouwen!